HUDBA.HRADISTE.CZ 
 

www.midisoubory.cz

kytara

hudba.hradiste.cz

texty písní, midi soubory, noty, foto autorů a interpretů

     

  Dnes je 23. 04. 2024, 10:03:24        Přihlášení uživatele:     Heslo:

PODMÍNKY
PRO STAHOVÁNÍ
MIDI SOUBORŮ

Nabídka inzerce
informace o využití
reklamní plochy
na serveru.
BANNER


TOPlist
počítání od 2.4.2004



















































RAMRAMRAM
 
Roland Kaiser / Maurizio de Angelislinka
Název skladby:

Santa Maria

Rubrika: Pop, rock, beat



Album:


Počet shlédnutí: 1599       Tisk textu písně: Tisk písně
FOTO
Roland Kaiser
 
RAMRAMRAM
PODMÍNKY PRO STAHOVÁNÍ MIDI SOUBORŮ - (0)
 MIDI SOUBORY: 

K této skladbě nejsou žádné midi soubory ke stažení.

linka
Zdarma je pouze DEMO ukázka. Chcete-li stáhnout celou verzi midi souboru, klikněte levým tlačítkem myši na ikonu "KOUPIT" a otevře se Vám okno, ve kterém zaplatíte a stáhnete midi soubor. Stahování MIDI souborů je povoleno přihlášeným uživatelům, kteří mají na reg.kontě zaslanou zálohu na autorské poplatky. Pro přehrávání DEMO ukázky používejte Van Basco Karaoke Player, jiné programy nemusí umět zkrácený soubor přehrát.

 PŘÍLOHY KE SKLADBĚ 

Santa Maria

8 taktov predohra

Santa Maria, Insel, die aus Träumen geboren, 
ich hab' meine Sinne verloren,
in dem Fieber, das wie Feuer brennt. 
Santa Maria, nachts an deinen schneeweißen Stränden 
hielt ich ihre Jugend in den Händen, 
Glück, für das man keinen Namen kennt. 

Sie war ein Kind der Sonne, schön wie ein erwachender Morgen. 
Heiß war ihr stolzer Blick,
und tief in ihrem Inner'n verborgen 
brannte die Sehnsucht, 
Santa Maria, den Schritt zu wagen, Santa Maria, 
vom Mädchen bis zur Frau. 

umama ....

Santa Maria, Insel, die aus Träumen geboren, 
ich hab' meine Sinne verloren,
in dem Fieber, das wie Feuer brennt. 
Santa Maria, ihre Wildheit ließ mich erleben, 
mit ihr auf bunten Flügeln entschweben 
in ein fernes, unbekanntes Land. 

Wehrlos trieb ich dahin, im Zauber ihres Lächelns gefangen. 
Doch als der Tag erwacht',
sah ich die Tränen auf ihren Wangen, 
Morgen hieß Abschied. 
Santa Maria, und meine Heimat,
Santa Maria, war so unendlich weit... 

ZDVIH - umama....

Santa Maria, Insel, die aus Träumen geboren, 
ich hab' meine Sinne verloren,
in dem Fieber, das wie Feuer brennt. 
Santa Maria, niemals mehr hab' ich so empfunden, 
wie im Rausch der nächtlichen Stunden, 
die Erinn'rung, sie wird nie vergeh'n.

coda

Text zaslal: účet byl zrušen

 KOMENTÁŘE UŽIVATELŮ KE SKLADBĚ 
Vybráno záznamů: 11
1. Santa Maria21.04.2013, 04:03:34
 
 To už si vážně děláte pr..... Zase kradená z midi hit
scarabeus
(3334b730370200)

2. Santa Maria21.04.2013, 04:53:18
 Milý Viliame a další, ostatní nakonec i WMastere!
 už mě vážně ale vážně začínáte s*át přes limit. .a co mě..- všechny výrobce u nás...my se pomalu sdružujeme, do toho jako na zavolanou se odehraje takový 1- 2 možná i 3 ukázkové soudy kde všichni dodáme rozsah škod - uloz.to, warez,torrent atp..... momentálně pane lopato je na přetřesu to, co se bude dělat s tímto serverem.....ujišťuji vás že ty vaše alibistické postoje už lezou krkem nejen mě a všem výrobcům zde, (tak 1-2 ještě neví ) - ale zapojuje se s námi aktivně i pan kostílek a přidávají se i menší, které známe a prodávají zde- nemají stránky... /// celé dny, týdny, měsíce, roky trávím svůj život tím že 24h den mám rozdělen na 3 části firma-hudba/zajištění okolo/noc- ty noci trávím neustálým lovením něčeho někde, dopisováním si,vysvětlováním, přemlouváním...DOST!!!nehodlám zhebnout do 3-5ti let u počítače!!! kolegové jak postupně něco vyrobil a mají to v oběhu už též poznávají... ta úložiště na webu k tomu dokázala zaujmout během pár měsíců takový postoj který tady.... vy- za celé ty roky ani náznak.. jen alibismus..ne nikdo vám nechce ničím vyhrožovat, nebudu na vás chodit dávat §270 s rafinovanými důkazy...ale my se odsud sebereme a půjdeme pryč odsud- založíme společný web sdružený pod jednu ochrannou známku a společnost. spočtěte si lehce kdo tu zůstane, co se tu bude prodávat a kdo to bude kupovat....taky hlavně kdo dodávat.Viliam např.---- ve fázi která nadejte.... zařve pár těch úložišť, bohužel budete muset počítat s tím,že budete muset HH přinejmenším hodně tvrdě obhajovat a s právníkem. situace dává jasně všem seriózním výrobcům a prodejcům signál že podporou a setrváním zde se staví na stranu něčeho z čeho jim jdou nějaké peníze , zakrývají si oči před tím co se děje-- o vás nemluvě- pochopitelně 100000 midi sype, nikdo vás o nic neokrádá...nač řešit princip autorství, stačí když maká program webu...naučenou formulku že nemáte zájem někoho okrádat a soubory vyřadíte.... - jasně on to tady nějaký idiot jako je EGER bude věčně hlídat...ANI NÁHODOU!!!žádám kolegy aby se tu též vyjádřili - alespoň do té úrovně jak máme zmáklou společnou diskuzi jinde...první soud bude cca za měsíc, je třeba aby každý z nás zaujal jasné stanovisko! a ty 2 možnosti jsou myslím dobře známy! děkuji....
Midistage-Petr Eger
(33320600)

3. Santa Maria21.04.2013, 05:01:53
 Přidávám
 provolání k nepoučeným,neférovým - zlodějům, parazitům atp. V závěrečném podpisu chybí p. Kostílek,který již mi dal též souhlas abych jej zatím neformálně zastupoval!!! Uvědomte si prosím že toto je radikální řez!! Nebude to tedy jen EGER a MIDISTAGE, budou to všichni výrobci... Scarabeus a tak cca 3-4 nicky tady, pokud máte zájem se přidat není nic snažšího než mne kontaktovat. Všichni komunikujeme rovnoprávně a trasparentně na společných diskuzích a chatech.... ------

https://www.facebook.com/groups/midistage/10151405140343520/
Midistage-Petr Eger
(33320600)

4. Santa Maria21.04.2013, 17:51:21
 Santa Maria
 I keď som sa už ospravedlnil na diskuznej stránke (vzkazy pro webmastera), nedá mi, aby som sa nevyjadril k téme ktorá tu začala ohľadom bububu súdov, ktorými hrozí pán Eger. Zažalujte prosim aj mňa, že som sa zmýlil a poslal na web skladbu, ktorú som neurobil ja. Samozrejme, že za to nesiem zodpovednosť, je to strašný prúser hodný minimálne trestu smrti. Potom budeme ako v Amerike vynášať niekoľkonásobné tresty smrti a doživotia, lebo niekto nervózny pre pár kačiek tu neustále vírí vodu pre akúkoľvek blbostinku. Možno, že by bolo lepšie, keby ste si zriadili vlastný web a tam by už nikto okrem Vás niekoľkých vyvolených nemohol. Celkom by som to doporučil aj pánovi webmasterovi, ktorý sa pomaly stáva najväčším terčom. Som za to, aby web bol čistý, diskuzia primeraná, veď preto som tu a sťahujem si aj ja veci, ktoré sa mi páčia a ktoré chcem hrať. A sú to veci hlavne od Vás ktorí ich robíte kvalitne. Ale byť v neustálom strehu a strese, ak náhodou pošlem niečo, čo nemám, i keď to dám okamžite, ako na chybu prídem, alebo som upozornený stiahnuť, čo zasa pán Eger na mňa nahúka a ako ma pouráža. Toto nepotrebujem a rozmýšľam zo serveru odísť. Len toľko moje postrehy.
účet byl zrušen
(33b43033340600)

5. Santa Maria22.04.2013, 07:58:47
 Viliame jste bohužel omezeně
 vnímající jedinec, který dokáže vše okolo chápat jen svýma uraženýma očičkama, nemáte představu jak co funguje z druhé strany...Maximálně umíte něco obšlehnout, čekat jestli se na to přijde, nevidíte si ani na špičku nosu, nedokážete si představit co všechno řešíme- vesměs já, kolik to zabere času, jak vypadá život někoho kdo místo aby dostával co mu patří- normální mzdu za svou práci, nejenže nepobírá ani tu- protože na něm visí zlodějské pijavice ale v čase spánku- ZDARMA má další pracovní úvazek kdy tyto pijavice nahání a chytá.. Myslíte si, že mi jde o nějakou vaší blbou midku? já jí ani neodhalil. (pominu že už jste toho tady kradeného nabízel daleko více- a pořád jste ověřený autor- to je směšné!!!). Tohle byla prostě poslední kapka. Tak jsem to pustil sem, hned za čerstva jak jsem to zahlédl..Neudržel jsem se. Suďte mě, zabte mě, poplivejte- za to že se nenechám odkrádat.. To je asi styl komunikace vaší- ale z mého pohledu... Nehodlám tady už na nic reagovat, protože toto je server prolezlý anonymními zloději a lidmi kteří si myslí že krást je prostě normální a nebo možná není ale proč to nezkusit..., nebo když se spletu tak se holt spletu- o nic nejde, voni se nepose*ou- pracháči,co? ... No říci si toto váš operatér až budete na operačním stole v nemocnici před zákrokem...., byl bych zvědav na výraz ve vaší tváři !!!
Midistage-Petr Eger
(33320600)

6. Santa Maria22.04.2013, 08:08:06
 ...jako tečku
 přidávám aktuální odkaz na dokument, ten výše už neplatí... https://www.facebook.com/groups/midistage/10151408668408520/ Přidal se tam totiž i pan Kostílek- a opakuji: Není to dokument který vznikl kvůli HH nebo má co společného s tímto serverem.. O tomto serveru jednáme úplně odděleně... Ale zákon je jeden.. Spojíme dva právníky (mám skvělého od SRN MIDI firmy),úložiště nám vycházejí skvěle vstříc, dokonce i jednou nahrané věci které tam kdokoli v minulosti smazal mají v archivu, a ..... kopnem trochu do vrtule!!! Politování hodné není to,že jsem vyčerpaný a občas buchnu ale to,že slovenský a český národ toto hyenistické chování neustále považuje za normální a nás za neskutečně drzé a zvrácené když si toto nenecháme líbit... Ano, jsem ten pěšák v první linii který ač může rovnou chodit jako další podávat tr.oznámení nebýt na očích a nepřicházet o zákazníky- dělá to jinak....snaží se to těm lidem vysvětlovat..Viz níže Autoři aranží, pirátství...p. Půhoný..Aby tento starý pán neplatil 6ti místnou sumu jako náhradu škody + postihy, náklady,OSA- propsal jsem s ním asi 20-30 stránek formátu A4, nakonec jsem mu to vysvětlil - a on vše dal do pořádku... Snad mi i poděkoval...Dostat v 67 letech třeba 250000Kč k úhradě není sranda.. Ale tohle vysvětlovat tady 10 let už po 650x znovu a znovu.... asi jsme opravdu naivní idiot a na tom skonám...ale s dobrým pocitem! Teď se loučím, pracuji tu od 20:30hodin..

https://www.facebook.com/groups/midistage/10151408668408520/
Midistage-Petr Eger
(33320600)

7. Santa Maria22.04.2013, 18:14:52
 Santa Maria
 Ako obmedzene vnímajúci jedinec Vám chcem pán Eger napísať, že presne takú zlostnú a neomalenú reakciu som od Vás čakal. Viete Vy ešte jednať ako normálny človek? Neviem, či by to nechcelo pohovoriť si s odborným lekárom. Divíte sa, že som ešte tu na serveri? Já spravím chybu, samozrejme, kto okrem Vás ich nerobí, ale si ju priznám a ospravedlním sa, či už to moje ospravedlnenie niekto berie, alebo nie. To, že mi niekedy nejaká tá midka újde, serie mňa možno viac, ako Vás, lebo si vedome kazím renomé. Mám tých midiek niekoľko desiatok tisíc ešte z čias, kedy boli voľné a ktoré mi posielal pravidelne švagor z Kanady, takže sa občas chybička vloudí. Ohľadne toho okrádania Vašej osoby len malá poznámočka - já Vás neokrádam, ja si rád stiahnem midku od Vás, i keď mi niekedy pripadá neprimerane drahá, lebo viem, že bude dobrá. To je ale iné kafe. Midky vyrábate na jednotku a ku zákazníkom sa chováte ako k dobytku. Asi preto, že viete o svojom monopole (v dobrom) a môžete si to dovoliť. A prosim Vás, na mňa nerobte Vaše bu bu bu, ja som sa prestal báť, keď som mal 5 rokov.
S úctou nie ku Vám, ale iba k Vašej práci
Viliam
účet byl zrušen
(33b43033340600)

8. Santa Maria22.04.2013, 23:54:11
 Viliam,
 nebudu už reagovat na vaše paralely. Toto je mainstream Hradiště- odraz myšlenkového rozpoložení a uvažování některých jeho uživatelů. Lidé co si tady ode mě kupují mi píši do zpráv, jsou-li i nejsou-li dotazováni...Je ty diskuze nezajímají- nepíší sem. Diskuzí se účastní a do konfliktů se mnou se zde dostává jen úzká skupina lidí...Moje transparentní komunikace,výsledky,prezentace.... - prostě všechno okolo mé práce, mých vážených zákazníků a komunikace s nimi je zde : https://www.facebook.com/groups/midistage/ --- tam může psát úplně každý, nic nemažu... příp.nová stránka https://www.facebook.com/midistage.cz ------------- TOTO: Midky vyrábate na jednotku a ku zákazníkom sa chováte ako k dobytku. Asi preto, že viete o svojom monopole (v dobrom) a môžete si to dovoliť. --- beru od vás jako opravdovou, lživou a nechutnou urážku!!! Jako k dobytku se chovám k dobytku- k zlodějskému dobytku !!! Každému co jeho jest !!! Píšete stejně stupidně jako kradete!
Midistage-Petr Eger
(33320600)

9. Santa Maria23.04.2013, 00:15:20
 Viliam !!!
 Takže si to všichni trochu zrekapitulujme !!! 214. Viliam - OVĚŘENÝ AUTOR prosím.....!!!!!!!! Vy tady budete psát o dobytku....? A pane Lopato k čemu je ten posr... seznam...? Už se na to někde ptal šedivák, výše jsem to oživil... Zas mi nezapomeňte popsat co všechno děláte a jak jste vstřícný! To je k smíchu a pak hned k vzteku..!!

Odpověď: Vytahujete komentáře z roku 2008 a 2009, v té době jsem Viliama ze seznamu autorů vyřadil a s ním i všechny jeho midi soubory. Po nějaké době mi poslal jen své midi soubory a dušoval se, že jsou stoprocentně jeho, nechal jsem se přesvědčit, že midi soubory umí dělat a už si dá pozor, aby neposlal midi soubory, které si jen upravoval. Po dlouhém dohadování jsem mu dal druhou šanci a do seznamu jej zase zařadil a začal mu zase dávat jeho midi na server. K dnešnímu dni jich tu má více než 150, najděte mu ještě jeden kradený midi soubor a já jej zase vyřadím a už další šanci nedostane. Jestli se vám zdám málo vstřícný, tak je to Váš názor, ale jak to mám v takovém množství neomylně poznat?

Webmaster.

Midistage-Petr Eger
(33320600)

10. Santa Maria23.04.2013, 07:08:02
 Santa Maria
 Za 7 kiksov z cca 200 zaslaných midi, to je základ pre vyradenie zo zoznamu overených autorov. V poriadku, požiadam WM o vyzadenie z toho zoznamu. Za aroganciu, hlúposť a vyjadrovanie na úrovni mäsiarského psa k uživateľom serveru - tu treba vysloviť pochvalu. Že? To by Vám asi vyhovovalo pán Eger. A najlepšie útočiť na WM. Prečo? A prečo ste tu vlastne ešte Vy. Nerobíte pre server nič iného, iba urážate ľudí. Já osobne už toho mám dosť a odchádzam zo serveru a to isté by mali urobiť aj všetci slušní návštevníci, pokiaľ na ňom budete Vy, pán Eger.
účet byl zrušen
(33b43033340600)

11. Santa Maria23.04.2013, 09:46:59
 Pane Lopato,
 v klidu a pohodě, myslím že jsme si to po půlnoci vysvětlili emailem a řekli jsme si co a jak. Viliam- jednoduše a prostě : Každý může najet na Facebookové stránky a skupiny Midistage. Tam vidíte jak komunikuji se zákazníky a jak oni se mnou. Je to rodinná pohoda.. Co tento server funguje stále zde někdo krade, parazituje, přiživuje se TAK TO PROSTĚ JE!!! .. a vy mě budete soudit že se k takovým lidem chovám jak si zaslouží...? Po těch 10ti letech a stovkách hodin strávených zde komunikuji stylem na hrubý pytel hrubá záplata.. Ovšem všímám si jak nejen vy, čtete rádoby mezi řádky a cpete mě do role někoho kým nejsem. Člověk je tím jak se chová! NE jak se vyjadřuje směrem k někomu kdo jedná nefér, nečestně ba co víc - opakovaně páchá trestnou činnost! V těchto dnech nastává zlomový okamžik, kdy se my výrobci sjednocujeme, práco funguje rychle, všechna úložiště mají i zálohy smazaného a vtřícně spolupracují... Oni už totiž vyspěli.. Zkuste to také a nestarejte se o komunikaci mezi mnou a webmasterem!
Midistage-Petr Eger
(33320600)



 Váš komentář 
Nadpis:
Text (max. 2000 znaků)
Odesílat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.
Po zaregistrování získáte možnosti, které anonymní návštěvníci nemají.





BANNER
Nejnovější karaoke
Nejnovější noty
Nejnovější XF midi
Nejnovější MP3 podklady

Nejoblíbenější MIDI
Nejoblíbenější karaoke
Nejoblíbenější XG midi
Nejoblíbenější XG KAR
Nejoblíbenější XF midi

CZ texty na zahr.songy
Náboženská hudba

Stahované midi včera

Seznam skladeb bez midi souborů
BANNER
BANNER
BANNER

LOGO

fotoFlash disk 64 GB - kytara - elektrická

fotoFlash disk 64 GB - kytara - španělka

fotoFlash disk 32 GB - housl.klíč

fotoFlash disk 32 GB - klávesy

foto
www.prodavacka.cz

Arduino UNO - Arduino NANO





























(c) 2003 - 2024 Stanislav Lopata, Uherské Hradiště
hudba@midisoubory.cz

midi-song.com
Vaše IP adresa: 3.133.108.241, čas zpracování: 0,460 sekund,