HUDBA.HRADISTE.CZ 
 

www.midisoubory.cz

kytara

hudba.hradiste.cz

texty písní, midi soubory, noty, foto autorů a interpretů

     

  Dnes je 19. 04. 2024, 18:57:30        Přihlášení uživatele:     Heslo:

PODMÍNKY
PRO STAHOVÁNÍ
MIDI SOUBORŮ

Nabídka inzerce
informace o využití
reklamní plochy
na serveru.
BANNER


TOPlist
počítání od 2.4.2004



















































 DISKUZNÍ FÓRUM 

MP3 - nahrávky, server

Nadpis příspěvku (max. 100 znaků)
Příspěvek (max. 2000 znaků)



 Nejnovější příspěvky 

MP3 - nahrávky, server

Záznamů: 228
1. Vyjádření OSA18.04.2024
06:33:50
Taky jsem se poptal na OSA a obdržel jsem odpověď. Tento mail přeposílám Driverovi i vwebmasterovi. Podstatné z tohoto mailu je, že:
Do působnosti OSA interpretační stránka hudebního díla nespadá jelikož OSA výkonné umělce nezastupuje (ty zastupuje spol. Intergram). Autor skladby i po odstranění interpretační stránky skladby (zpěv) zůstává stále tentýž. Jestliže má zpřístupňovatel s OSA uzavřenou licenční smlouvu jsou práva z pohledu OSA vypořádána -konec citace.
Takže je to stále to, co si myslím. Nejde o autory skladeb, ale interprety a výrobce původních nahrávek.
Zde je odkaz na sekci, která se tím dle mého názoru zabývá:
https://www.intergram.cz/pro-uzivatele/kdo-je-uzivatel/individualni-uziti-hudba-do-filmu-apod/
Přečtěte si to, a rozhodněte sami, jak k tomu přistoupíte. Já tímto tuto diskusi končím, myslím si, že teď už je to jenom na Petrovi a Standovi jak se rozhodnou. Luboš P
Premiermusic (3334b50000)
 
2. Driver = podvodník17.04.2024
17:27:50
Žádný untrwasrman....
Před chvilkou jsem měl 20 minutový rozhovor s pánem z OSY, abych si vyjasnil podstatné věci. Utvrdil mě v tom, že se nedopouštím ničeho protiprávního. Vyjasnil mi věci týkající se autorských práv. Nemusím žít v obavách z policie, či z krádeže a nebo podvodu. Je pravda, že není jednoduché se v tom vyznat, ale po dnešním odpoledním rozhovoru mohu být v klidu.
Pokud někdo z vás bude chtít vidět smlouvu, aby mu konečně došlo, že brečí pěkně, ale na cizím hrobě - rád mu ji zašlu. Díky Lubošovi a Karlíčkovi, že se snažili vše vysvětlit a rozumně napsali, co si myslí a od ostatních, kteří se do mě naváželi a uráželi - požaduji omluvu. Myslím si, že by se měli hlavně starat sami o sebe. To - jestli se to někomu líbí nebo nelíbí - je jeho problém. On má problém a musí si ho vyřešit. Přeji všem krásné, spokojené a klidné dny a nežijte prosím v obavách o můj rozum... Ahoj..

Odpověď:
Petře, vysvětlení od Luboše jsi nepochopil?
Obávám se, že pochopil, ale nechceš si přiznat, že používat originální nahrávky v MP3, pomocí software je upravit a prodávat je nelegální.
Pro svoji vlastní potřebu si můžeš dělat libovolné úpravy, ale prodávat cizí práci je zakázáno.
Pracovník OSA zřejmě nevěděl, co děláš nebo je mu to jedno. On si hlídá jen seznam stažených souborů a z toho poplatky autorům hudby a textu.
Originální nahrávka na CD vznikla v nahrávacím studiu, někdo dělal aranžmá a hudebníci ji nahráli a nazpívali.
To celé musel někdo financovat a má práva na prodej těchto nahrávek na CD nebo MP3.
Jak by se Ti líbilo, že jsi takhle sám investoval a pak přijdou lidé, kteří soubory drobně upravují a dál prodávají?
Určitě bys sám proti takovým praktikám protestoval, protože by na Tvojí práci a investicích vydělával někdo jiný.
Máme na mém webu pravidla a podepsal jsi smlouvu, že hudební soubory jsou stoprocentně Tvoje práce, což v poslední době v MP3 případech není.
Luboš mi potvrdil, že několik posledních MP3 souborů jsou originální nahrávky a pozná to i laik.
Očekávám od tebe seznam MP3, které jsi vytvořil ze svých midi souborů, jinak budu muset všechny tvé MP3 vyřadit. Nemám tolik času, abych vše kontroloval.
Máme svá pravidla a nechci riskovat, že někdo podá trestní oznámení, že na mém webu se nabízejí nelegální nahrávky.
Policie by mohla zablokovat celý server, aby zamezila dalšímu nelegálnímu šíření a prohledávala by tisíce souborů, což by mohlo trvat i rok nebo více.
Na příkladu webu "ulozto.cz" vidíme, že to jde. Nechci riskovat kvůli pár korunám zablokovaný server a zničení mé vice než dvacetileté práce.
Standa
driver (3336350700)
 
3. To Driver17.04.2024
10:14:33
Petře má to jeden háček. OSA zastupuje práva autorů hudebních děl případně zhudebněného textu autorů. Ta smlouva se týká odměn za užití díla daného autora. To, co tady řešíme je jiný problém. Ty jsi použil výrobek, někoho jiného, např. fy Supraphon a prodáváš ho dál, to se autorů písničky netýká. Přirovnal bych to k prodejnám gramodesek. Ta prodejna nahrané desky zakoupila a následně prodává, má z prodeje marži, ale výrobce nahrávky za svou práci dostal odměnu, právě nákupem ve velkoobchodě. Já bych se opravdu být tebou obával sankcí, ne ze strany OSA, ale producentů těch nahrávek.
Určitě není problém vyrobit midi a nahrát to do mp3 a následně prodat, je to tvůj výrobek. Nemusí to být ani midi, pokud máš studio a schopnosti pořídit přímo audio nahrávku, také je to v pořádku, zase jsi to vyrobil sám. Můžeš i nasamplovat např. zvony na začátku skladby Nechte zvony znít a dále nahrát hudbu. To je OK, ale musí to být tvoje práce. Určitě bych se na to zeptal právníků, kteří se v autorském právu vyznají, zbytečně neriskuj oplétačky s polici a soudy. Já tuto radu míním dobře, není to nic osobního proti tobě, nakonec se známe i osobně. Mi osobně ty tvoje mp3 tady nevadí z hlediska jakéhosi ohrožení mé činnosti, nebo jako konkurenci. Mám tady konkurence dost a velmi kvalitní. Taky s něma nemám problém a s více se znám osobně. Nic ve zlém
Luboš P
Premiermusic (3334b50000)
 
4. Driver = podvodník16.04.2024
20:26:18
za.1. od JarvisWay budu chtít veřejnou omluvu zde na HH, smazání jeho příspěvku o mně. Tak jako dokáže vypustit z úst to, co dokáže - a víc nedokáže. Příspěvkuje to, o čem nemá páru.
Zde je text emailu, který mi dnes přišel od OSY, kde jsem se ptal, zda tím porušuji: Veškerá práva gramofonového výrobce a vlastníků autorských práv k dílu vyhrazena. Pořizování kopií, veřejné provozování a rozhlasové šíření této desky je zakázáno na starých deskách (rok 1967) je to takto Veškerá práva výrobce i autorů veřejného provozování a rozhlasového šíření vyhrazena. A to není jen pro něj, ale i pro ostatní, kteří se do mne pustili. Taky nepíšu, kdo jak vyrábí MIDI, který jsou zprzněný ... Takže vážení, zde je ta slíbená odpověď...:
Vážený pane,

licenční smlouvu jež jste OSA uzavřel, vypořádává práva autorů hudebních děl případně zhudebněného textu autorů jež OSA zastupuje přímo nebo prostřednictvím recipročních smluv ze zahraničními ochrannými o vzájemném zastupování autorů pro dané území.

Tuto oblast máte 100% krytou ze strany OSA. ,

jinak Karlíček to napsal přesně a já jsem téhož názoru.
Já doufám, že už mi dáte pokoj a budete se starat sami o sebe, nehodlám s těmi, kteří mě napadají ztrácet čas.
driver (3336350700)
 
5. Mp3 podklady05.04.2024
22:25:42
Netreba mať obavy z týchto programov.Ani jeden program nedokáže úplne vyčistiť skladbu od spevu.Aj keď sa to podarí,výsledok je hrozný a nepoužiteľný.Skreslenie iných nástrojov atď.Takýto program je dobrý na cvičenie,výška toniny,akordy ukazuje aj to niekedy nepresne.Takže predaj takýchto mp3 na tomto serveri by nemal byť.
NEXO (33363232b00400)
 
6. Re: Mp3 podklady05.04.2024
21:32:41
Čekal jsem jak dlouho bude trvat odezva na můj příspěvek... :-) .

MP3 podklad v současné době pro karaoke zpěv z originál nahrávky již není žádný problém, pouze si zaplatit programek cca za 2 tisíce a podklad z originál nahrávky bez zpěvu je cca za 10 minut hotový.

To že Driver to prodavá za 90,- Kč je čistě jeho věc , je to pouze otázka poptávky a nabídky, zda to od něho někdo koupí za tuto cenu, nebo zda radějí si dotyčný zákazník koupí prográmek a podklad si udělá sám v množství v jakém potřebuje.

Vývoj hudebních podkladu se postupem tohoto času mění, technika se zdokonaluje a přístup k podkladům je snadnější než před několika léty.

Je třeba ale tady zmínit jednu podstatnou informaci. Takto vytvořené podklady z originál nahrávky, kdy pomocí prográmu se odstraní původní originální zpěv a výsledkem zůstané podklad ke zpěvu, může nastat pro někoho problém, když bude chtít o hodně zvýšit nebo snížit tóninu pro svůj rozsah hlasu, protože pomocí této metody podklad je snesitelný pouze o +/- 4 půltóny. Pak dochází k nepřirozenému zkreslení nahrávky pokud je vyšší nebo nižší snížení tóniny (snižují se i bicí).

Toto dle mého názoru je největší problém. Jinak pokud tonina vyhovuje v tomto rozmezí pak v tom problém nevidím.

Já si myslím, že midipodklady budou dál existovat, akorát poptávka po skladbách karaoke se bude měnit na mp3 podklady, protože hudebníci a karaoke zpěváci, rodinné oslavy... budou více využívat formát, u kterých nebude třeba vlastnit kvalitní zvukovou banku.

V současné době se prosazuje trend, kdy hudebník živě zpívá a k tomu hraje např. na kytaru, saxofón... a k tomu si pustí podklad karaoke i s vokály bez hlavního sólového zpěvu.

Je to totiž o ceně, zda si někdo někde pozve dva, tři nebo čtyři muzikanty nebo zdá stačí hudebníci v menším počtu.

Vím a věřím, že skladby ve formátu midi budou ještě nějaký čas existovat a jsem velmi rád a vděčný za to, že tady na tomto serveru je několik opravdu špičkových hudebníků, kteří vyrábí opravdu velmi špičkové midisoubory.

Ale je třeba se pomalu zamyslet nad změnou výroby podkladu pro zpěv a začít nabízet podklady ke zpěvu ve formátu audio (*.mp3, wav, flac) s vokály s možností ve všech tóninách, kdy zákazník si muže ještě z toho vybrat, které nástroje z původní nahrávky chce vynechat.. (to znamená, které nástroje si chce k původní náhravce sám živě dohrát včetně dodání notové partitury) .

Je to současný trend ve světě, kdy takto vytvořené skladby si lze již koupit, celkový dojem je velice profesionální.

Vývoj v této oblasti se začiná měnit a kdo chce nadále v tomto podnikat a vydělávat bude muset se přizpůsobit.
karlicek (333234b4b00400)
 
7. Driver = podvodník05.04.2024
21:28:29
Každopádne to, čo robí driver je nelegálne, to je to, o čo tu hlavne ide. Dúfam, že sa nenašiel nijaký poloidiot, ktorý mu za to aj zaplatil...
JarvisWay (33b2b430b00400)
 
8. Mp3 podklady05.04.2024
20:19:04
Musím se přidat ke komentářům k Mp3 podkladům. V téměř jedné diskuzi jsou dva přístupy k Mp3 podkladům: jeden přístup od drivera je ten, že Vám prodá mp3 podklad za cca 90Kč za kus druhý přístup je od karlicka a NEXA, který popisují jak se k těmto podkladům dostat přes prográmek a víceméně zadarmo a vše ještě ochotně vysvětlí. Já k tomu přidávám odkaz: https://vocalremover.org/?patreon, který Vám z mp3 odstraní vokály a takových odkazů je několik. Je mi jasné, že existuje poptávka a nabídka - a ne všichni dohlůedají na internetu tyto prográmky, ale je mi líto těch, co skutečně vyrobí midi formát, který pak přetaví do mp3 podkladu a vedle toho se pak nabízí mp3 podklad skoro bez práce. Je to jen můj názor a nechci tento server zaplevelit tímto tématem.
romec (3337360500)
 
9. Mp3 podklady ke zpěvu05.04.2024
07:34:45
Pro ty, kteří potřebují více podkladu ke zpěvu ve formátu *.mp3 je výhodné si pořídit program Song Master Pro za 2372,- Kč :

https://aurallysound.com/products/song-master-pro

kde si sami můžete jednoduše a rychle odstranit původní zpěv interpréta z jakékoli originální nahrávky, včetně změny tempa popřípadě změny toniny....
karlicek (333234b4b00400)
 
10. Na navrši taky dom-Rozmery a Neron slzy04.04.2024
22:33:59
napište mi na mr.driver@centrum.cz
driver (3336350700)
 
11. Mp312.03.2024
23:06:26
Zdravim nahodou skladby od skupiny profil Na navrši taky dom-Rozmery a Neron slzy v mp 3 formate ?dakujem za odpoved.Plus cena za song
orion (333230b5300400)
 
12. 50% Zľava na hudobné podklady MP321.12.2023
19:07:46
Zdravim
Dávam do pozornosti 50% zľavu na nákup mp3 hudobných podkladov.
www.zusplayalong.eu/

Zľavový kupón: UW8GUK2N
Platí do 24.12.2023
cepemusic (33b23430330300)
 
13. Prosba MP3 karaoke24.07.2023
14:50:54
Prosím našel by se někdo, kdo by mi udělal MP3 karaoke verzi skladby Tatínkova holčička od Jakuba Smolíka?
Moc moc děkuji
alca.kovarikova@seznam.cz
Alca (33363136b30400)
 
14. mp3 yamaha psr 950 citanie textu27.11.2021
00:17:49
jejeje (33363033370100)
 
15. pripojenie pc k yamaha psr 95027.11.2021
00:15:09
jejeje (33363033370100)
 
16. Hledám někoho na MP3 soubor08.01.2021
15:15:18
Zdravím, našel by se nějaký šikovný muzikant, který by dokázal udělat noty a MP3 záznam písně Můj milý málo milý je od Hany Hegerové?
Byla bych opravdu moc ráda 3
tstepnickova (33363631360000)
 
17. Keď som si som si/Kača má peníze - J.Helán, J.Šmukař Kapela Petra Olivy07.11.2020
14:14:24
Zdravím Vás,
chtěl jsem poprosit zdali nemá někdo nahrávku písně Keď som si som si/Kača má peníze - J.Helán, J.Šmukař Kapela Petra Olivy z CD Pozdrav z Moravy. Požádali mne o zhotovení midi této písně, nicméně ji nemůžu na internetu nikde najít. Děkuji Romec (romec@email.cz)
romec (3337360500)
 
18. RE Je zajímavé21.08.2020
10:20:53
Tady tahle anonymita je tak akorát k nasrání - Uživatel HH Vám zaslal zprávu.... Chci emailovou adresu na normální odpověď. Ne tady přes web. Nebylo by špatný, aby ti co máme s HH smlouvu jako ověření autoři MIDI dostávali tyto zprávy včetně adresy odesilatele, abychom mohli normálně komunikovat ...

Martin
elektronek (3334b230b30000)
 
19. Je zajímavé06.05.2020
12:03:56
jak se lidi bojí prozradit svou totožnost v podobě emailové adresy.Už se mi stalo mnoho případů,kdy lidi chtěli nahrávku skladby v Mp3,napsali mi do zprávy na HH a prý co mají dělat.Napsal jsem jim zpět na HH instrukce,které samozřejmě pomiňují zaslání Mp3 tím,že mi napíšou a já jim zpět Mp3 odešlu.A už se hodně lidí neozvalo.Nevím,jak si představují odeslání Mp3 zpátky na HH.
šedivák-midispace (33343034340500)
 
20. Balík hudobných podkladov MIDI + MP305.06.2019
18:32:39
Ako autor,aranžér, výrobca končím s výrobou hudobných podkladov a ponúkam možnosť zakúpenia celého balíka 650 skladieb (+-) MIDI + MP3 za zvýhodnenú cenu: 100,-€ (0,15€/skladba)
V prípade záujmu zoznam zašlem.
https://soundcloud.com/allmusicservice
Hudbe zdar!
cepemusic (33b23430330300)
 
21. Ide furman dolinou01.06.2019
10:50:58
Chtěl byh poprosit, da by někdo nemohl nabídnout hotový, případně vytvořit mp3 podklad k písničce Ide furman dolinou od Kollárovců. Hledal jsem na různých stránkách, ale zatím bez většího úspěchu. Klidně se můžete ozvat na alois.Macourek@seznam.cz Díky.
muzikant (3336b4b4300100)
 
22. poptávám17.04.2018
13:52:46
mp3 VOXEL ECOSONG....potťebuji na vystoupení pro dľti??? poptávám

svatkabec@centrum.cz
Kuki (33b23030b50000)
 
23. to:miloslavbroza26.05.2017
19:47:05
Příteli,stačí zabrouzdat na netu a najdou se slušný frééčka.Pak ho jen stačí přefrát do Mp3.Jeden docela povedenej příklad:http://download.midimi.org/midi-1586-download-goombay_dance_band-sun_of_jamaica.html
šedivák-midispace (33343034340500)
 
24. to Kuki, ne Kudi25.05.2017
19:07:30
omlouvám se, píšu všemima desetima prstama, na ekonomce jsem byl nejrychlejší ze 160 holek v psaní na stroji. Mělo to jeden háček, nedalo se to číst :))) a to mi zůstalo. Luboš P
Premiermusic (3334b50000)
 
25. To Kudi25.05.2017
19:05:13
Kuki, pokud máte kredit tak stačí kliknout na ikonku zakoupit a objeví se možnost stáhnout midi soubor na svůj počítač. Tím midi zaplatíte, odečte se vám cena z kreditu. Pokud potřebujete mp3 mělo by stačit napsat výrobci, aby vám zakoupené midi do mp3 nahrál a poslal mailem.
Premiermusic (3334b50000)
 

Strana:  1 / 10    
[1]  2 3 4 5 6 7 8 9 10








BANNER
Nejnovější karaoke
Nejnovější noty
Nejnovější XF midi
Nejnovější MP3 podklady

Nejoblíbenější MIDI
Nejoblíbenější karaoke
Nejoblíbenější XG midi
Nejoblíbenější XG KAR
Nejoblíbenější XF midi

CZ texty na zahr.songy
Náboženská hudba

Stahované midi včera

Seznam skladeb bez midi souborů
BANNER
BANNER
BANNER

LOGO

fotoFlash disk 64 GB - kytara - elektrická

fotoFlash disk 64 GB - kytara - španělka

fotoFlash disk 32 GB - housl.klíč

fotoFlash disk 32 GB - klávesy

foto
www.prodavacka.cz

Arduino UNO - Arduino NANO





























(c) 2003 - 2024 Stanislav Lopata, Uherské Hradiště
hudba@midisoubory.cz

midi-song.com
Vaše IP adresa: 18.191.189.85, čas zpracování: 0,485 sekund,